Heb jij een SAAS idee

Heb jij een idee voor een softwaredienst die je op basis van zou willen aanbieden, dan willen we graag met je praten. Wij kunnen je SAAS oplossing ontwikkelen, maar zijn misschien ook geïntereseerd om mee te investeren in je idee. Jij weet alles over de inhoud van je dienst, wij weten hoe je deze dienst op de juiste manier in een SAAS platform onderbrengt. 


Schrijf je net als vele andere in voor onze nieuwsbrief vol met tips en nieuws over resultaatgerichte websites en software1 goed SAAS idee + Perfocus = 3

In een SAAS omgeving is een intuïtieve werking essentieel. Je gebruiker kan op een makkelijke manier een abonnement afsluiten, maar kan dit ook weer snel opzeggen als het niet bevalt. Vaak is een gebruiker niet bereid uitgebreide cursussen te volgen. Daarom is belangrijk dat:

  • de structuur van de applicatie voor zich spreekt
  • functies na één keer proberen begrepen worden
  • standaard functies overeenkomen met wat hij of zij gewent is
  • snel gevonden kan worden wat de gebruiker zoekt
  • waar nodig een gebruiker wordt geholpen het uitvoeren van een taak 
  • de applicatie er professioneel en prettig uitziet

Samenwerken of enkel ontwikkelpartner

Vakinhoudelijk zul jij voor de input moeten zorgen. Wij vertalen dit naar software die goed werkt. Samen maken we het verschil. Door onze aanpak SoftSteps™ ben je er van verzekerd dat er een SAAS oplossing ontstaat die klopt. Zo ontstaat er samen de basis voor een succesvolle SAAS implementatie. We kunnen dit natuurlijk ook altijd in opdracht doen, waarbij het volledig je eigen project blijft. 

Neem snel contact op en we kunnen de mogelijkheden bespreken.