Hoe krijg ik een website die resultaat oplevert

Samen met ons een resultaatgerichte website bouwen. Wat is daar allemaal voor nodig zul je je afvragen. Je site is niet alleen een digitale brochure. Het is meer dan grafisch design. Uiteindelijk wil je nieuwe leads verzamelen en/of producten via je site verkopen. Je moet de bezoeker dus overhalen en verleiden om gegevens achter te laten of op de koop knop te klikken en af te rekenen. Wij kennen de technieken om je doelstellingen met je internetsite te halen.


Schrijf je net als vele anderen in voor onze nieuwsbrief vol met tips en nieuws over resultaatgerichte websites en softwareHoe zorg ik dat mijn site altijd goed te lezen is

De gebruiker komt steeds vaker via een tablet of smartphone op je site. Zijn de letters te klein en moet men continu zoomen en verticaal scrollen, dan verlaat men je site weer snel. Je site moet daarom "responsive" zijn. Dit betekent dat je website en de inhoud zich aanpassen aan het device waarop een site bekeken wordt. Daarom worden al onze websites in de basis responsive gebouwd.

Hoe wordt mijn site gevonden

Je website moet allereerst gevonden worden. Zonder bezoekers heeft een site geen zin. Hiervoor moet de site geoptimaliseerd worden voor Google (Zoekmachine optimalisatie SEO). Daarnaast moeten er bijvoorbeeld links vanuit andere sites naar je site komen. Er komt heel wat bij kijken om goed gevonden te worden. Wij hebben hiervoor de kennis in huis.

Hoe mijn site beter gevonden kan worden >

Een mooie site waar je vindt wat je zoekt

Bezoekers lezen niet veel als ze op een website belanden. Ze klikken vooral naar andere pagina’s. Ze scannen snel, totdat ze denken iets interessants te zien. Dan gaan ze pas echt lezen. Je site moet dus scanbaar zijn en een heldere navigatie bezitten. Is het  interactiedesign, ondersteund door de grafische vormgeving, niet goed dan raakt je bezoeker snel de weg kwijt. Na een paar klikken zijn ze weer verdwenen. Wij weten hoe je dit voorkomt. 

Hoe ik met Interactie Design mijn site beter kan laten werken >

Hoe schrijf ik wervend voor het web

Een bezoeker van je site klikt er vooral doorheen en gaat pas lezen als ze gevonden heeft wat ze zoekt of als ze echt iets interessants ziet. Dit leiden ze af uit de kopteksten en ondersteunende media. Ze blijven ook lezen als je verhaal ook echt interessant blijkt en het niet teveel moeite kost om te lezen. 

De tekst moet:  

  • scanbaar zijn via tussenkoppen (zodat men snel ziet waar het verhaal overgaat en men kan kiezen wat hij leest).
  • eenvoudig geschreven zijn, 
  • uitnodigen om te lezen, 
  • geen tekstmuren bevatten, 
  • boeien.
Foto’s, illustraties en filmpjes helpen hierbij. Wij helpen jou om tot goede webteksten te komen. Want content is King en bepaald een belangrijk deel van je succes.

Hoe integreer ik mijn bedrijfsapplicaties

Je site biedt ook veel mogelijkheden om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en het klanten makkelijk te maken. Bijvoorbeeld door het bieden van selfservice functies of het opvraagbaar maken van gegevens uit je bedrijfssystemen. Wij gebruiken als Content Management Systeem (CMS) "DNN". Meer dan 750.000 websites zijn met DNN gebouwd. DNN is volledig geïntegreerd met de Microsoft ontwikkeltools. Zo zijn wij in staat nieuwe functies en integraties binnen het systeem te bouwen om zo uw processen optimaal te automatiseren. Snel en doeltreffend.

Wat kost het om een website bouwen

Wij hebben voor het bouwen van succesvolle websites een stappenplan met hulpmiddelen ontwikkeld. Hiermee zijn we gezamenlijk in staat, om op basis van best practises, snel  tot een optimaal resultaat te komen. En dit met een beperkte investering.

 

Hoe onderhoud ik mijn site gemakkelijk

Wij bouwen alle sites in het standaard Content Management Systeem (CMS), DNN of de grote broer “Evoq”. Voor webshops gebruiken we verschillende standaard webshop oplossingen. Hiermee is je organisatie zelf in staat om je site eenvoudig aan te passen en uit te breiden zonder hulp. We helpen natuurlijk wel als dat nodig mocht zijn.