RiskInControl

RiskInControl

RiskInControl is een oplossing voor assurantie adviseurs, Risico Management adviseurs en Accountants om klanten the ondersteunen bij het implementeren van Risico Management en Business Continuity Management

RiskInControl is gebouwd op het FullyInControl platform. RiskInControl helpt om risico management en Business Continuity Mabnagement te implementeren waarbij gebruik kan worden gemaakt van een expertsysteem met expert kennis en Best Practices om organisatiesin control te brengen.

De software wordt ontwikkeld en op de markt gebracht door Fully In Control B.V. uit Doetinchem. De software ondersteunt adviseurs, accountants en organisaties bij het in Control brengen van organisaties, programma's en projecten.

Risico Management

Met RiskInControl kunnen gestructureerd risico’s in kaart gebracht worden, maatregelen worden bepaald voor de risico’s die niet acceptabel gevonden worden. Daarnaast kunnen maatregelen, indien gewenst , geaudit worden op hun effectiviteit.

Site RiskInControl

Labels

Delen


Schrijf je net als vele anderen in voor onze nieuwsbrief vol met tips en nieuws over resultaatgerichte websites en software

Labels